Friday, February 25, 2011

Aktiviti Hujung Minggu


Gambar Mak Buyung...tunggu masa je nk meletup...

Gambar2 ni diambil masa mengikut hubby aku ke "site". Biasanya klu hubby aku kerja hari minggu kami anak beranak akan ikt dia ke site sama. Biasanya klu keje ari minggu p lmbt blk cpt..biasa kul 10 br smpi kt site then kul 12@ 1 tghari kami dh berangkat pulang. Ni site yang kami p..dh siap sepenuhnya..owner pun dh duduk pun...skrg ni tinggal buat defect je...


Kakak yang happy leh main..w.pun panas....


Kt Playground

Gambar ayah x amik sbb ayah bz...duk setel masalah...sbb mlm sblm kami p...kt sini terdapat hujan lebat serta ribut..jd rmh2 kt sini ada yang bumbungnya terbang..jd...kena la repair blk...mlm tu hubby smpi rmh dkt kul 12mlm sbb cuba setel masalah tersebut. kemudian disambung pulak keje ke esknya...


1 comment:

kak ina kl (1) said...

salam ziarah...ooo sama kolej dengan anak akak lah...anak akak senior setahun dari adik kamu.

sekarang ni dia dah tak duk hostel..duk kat rumah sewa..lagi best katanya.

nanti baca lagi tau..tak yah risau kat sana selamat.