Friday, October 30, 2015

2015.....

Assalamualaikum....

Lamanya x jenguk blog....last posting dec.2013....skrg dh nk masuk nov 2015...

semenjak guna data jer..mmg mls nk update blog...sbb line nye kjap OK dan kjap KO... skrg br dpt msk streamyx...n menunggu lg utk unifi...tp x per la streamyx pun blh la...

Diam x diam dh 3 tahun kami dah tinggal di bukit saujana...byk sudah perubahan yg berlaku...nk cerita satu hari mmg x sudah...

Sebelum terlupa...minggu lepas iaitu pada 24hb Oktober 2015 jam 10.55mlm mak mertua aku...telah kembali ke rahmatullah....sakit arwah sudah lama..dah nk masuk 4 tahun arwah sakit...masa arwah meninggal rezeki kami menjadi org terakhir arwah jmpa...alhamdullilah...smpt juga aku mengajar mengucap...kali pertama dalam hidup aku mengalami saat2 begitu.... serba tak tahu dibuatnya...pengalaman itu mengajar kita... semoga arwah mak tenang disana...

Arwah sgt baik orgnya,... semua kawan2 arwah memuji arwah... buat suami ku bertabah lah harapnya kehilangan bonda tercinta... hilang yang x mungkin akan kembali lagi...


Insyallah selepas ini akan menyusul lg entri-entri seterusnya....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)