Tuesday, July 21, 2009

3 hari 2 malam

3h2m sebenarnya bukanlah percutian keluarga tetapi si kecil ditahan di wad kerana demam..demam yang agak tinggi suhunya. Boleh dikatakan sebagai demam panas. sebenarnya sudah 5 hari Fatin Humaira demam. demam yang x kebah-kebah. Selepas makan ubat demamnya akan reda tp bila habis ubat dlm badan, demannya datang balik. sampi mengigil bila kemuncak suhunya.

oleh kerana risau dengan keadaan demikian maka kami ke klinik sekali lagi. Terus doktor sarankan kami agar membawa fatin humaira ke hospital untuk check up yang lebih detail.
Fatin Humaira pada hari ke-2, bermain di bilik yang disediakan bersama "drip" ditangan.
Kali ini kami memilih Hospital Pantai di Ampang untuk rawatan. Ini kerana Fatin Humaira telah kami ambilkan insurance kesihatan dan pendidikan ( betul ker "ambilkan"). Oleh yang demikian kami ke Hospital Pantai memandangkan ejen insurance kami "Prudential" En. Azani mencadangkan beberapa hospital yang "listed" dengan "Prudential".


Mak yang menemani kami pada pagi ke-2, memandangkan hubby bekerja pada pagi tersebut.

1 comment:

Roze said...

Assalamualaikum mak su

Demam rupanya anak dara awak tu, kita ni tak jengok-jengok pun awak anak beranak kat rumah tu dah lama dah. Tak tau lagi bila nak datang, mak su pun tau kan kita tengah rajuk .... Tengoklah nanti bila-bila senang, tapi yang pasti paling lewat pun hari raya. Dalam 90 hari lagi...