Monday, November 17, 2008

Besday

Malam minggu lepas aku and member2 opis lama ke Pandan Indah utk celebrate besday aku yg ke-29 thn. itu rutin biasa yang kami lakukan. itu team opis lama. sue n nor...tp utk klik Uitm aku belum lg celebrate. biasa utk bln Nov kami akan celebrate ber2. iaitu aku n zuha.merupakan rutin tahunan aku. mereka akan menyediakan kek besday utk besay girl/boy. team UiTM kedai kek wajib ialah Secret Recipe manakal bagi Opis lama plak Baker's Cottage.


ini dia kek dr opis mate lama....thank sue & nor


Besday aku sebenarnya pada 10hb Nov bersamaan hari Isnin. Hari tu hubby aku belanja makan di Cheng Ho Restaurant...amy search restoran. actually dh lm kami nk kesana nk rasa masakan kt sana. so kebetulan besday aku hubby cadang g mkn kt sana. pd pendapat aku mknan kt sana memang sedap. paling aku suka ialah.. sizzling lamb.


Ni gambar sesudah kami makan...layan jer la...




Masa aku kecik2 dulu x pnah aku sambut besday. bila tiba harinya aku akan wish diri sendiri. sbb x der sesiapa pun ingat besday aku masa tu. mmg agak menyedihkan jugak. tp skrg alhamdullilah. bila tiba jer 10hb Nov... rmi yg wish pd aku. ianya menjadikan aku lebih bersemangat dan terasa masih ada yang sayang....tp paling penting ialah dari hubby aku yang tercinta. kawan2 dan adik beradik juga penting bagi aku.

Tahun ni merupakan tahun akhir aku bermula dgn nombor 2. Tahun depan akan bermula pula dengan angka 3. tp bg aku angka bukan la segala2nya....

2 comments:

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

sampai juga k.lang ke sini. bolehlah lepak kat sini selalu lepas ni :)

ajnie's said...

boleh lepak...cuma x slalu ada n3 baru...