Wednesday, April 22, 2009

D.I.Y tudung

5hb april 2009 kita telah attend satu kelas D.I.Y tudung di Klang... x tau nape tiba2 kita rasa nk attend maybe dh lama x menjahit tu jadi gian tuh. Tgk date x ngam ngan kita nyer schedule lak..krn semangat membuak-buak kita tepon gak Azima http://azmaildani.fotopages.com/ mntk masuk kelas 5hb tuh sbb kelas dh penuh...siap ckp kita bwk mesin sendiri. alhamdullilah diterima msk...seronok tul..

Sebenarnya kita x minat sgt nk pki tudung tuh...sbb mcm x kena jer ngan muka kita yg bulat nih...(mek (mak) panggilan org kelate) kita slalu ckp muka bulat mcm pinggan besi...). tp x per sekadar memenuhi ilmu di dada...x salahkan...

ni Gambar yg kita copy dr fp azima

Ni Gmbr sekitar kelas yg sempat kita snap...

Cikgu memberi penerangan

Memasing tekun membuat kerja

Hasilnya ini la tudung Hajaba kita yang pertama








2 comments:

manje said...

salam

rajin dia belajar wat tudung sendiri... kite hihi tak berapa
sesuai nak pakai tudung cam gitu...
muka bulat... :)

>> amik award kat blog kite...jom

ajnie's said...

kita pun x sesuai sgt nk pki tudung cam gini tp sesaja nk belajar jer menambah ilmu dlm bidang jahitan

kita dh amik award tu....dh tempek dh kt umah kita ni. thanks yer manje