Wednesday, April 8, 2009

Zoom Kuantan 25 Jan - 27 Jan 09-part 1

Zoom Kuantan ni dh lm sebenonya...tp lmbt msk dlm blog..nk kt bz dak juge tp mood nye x der tu lmbt msk tu. Kuantan ni kite p untuk kenduri kawin classmate masa blaja d UiTM dulu. kebetulan pulak kte mmg plan nk pi bercuti di kuantan so mmg molek sgt la tu....


Pagi ahad tu kite berkonvoi 3bijik kete jer...mls nk janji rmi2 nnt byk kerenah lak...dh la kite ni kepala angin baik jgn janji ngan rmi2 org.


Sesampai di kuantan kami menyinggah di rumah kakak kita no.4 (k nun) kejap, dia kakak atas kita la. kita ank no.5. Kul 1 kita n the gang pi plak mkn kenduri rumah Bazlan...tu la nama pengantinnya. Wife dia nm Intan (nm panggilan).


Kt sana rupa2nya dh rmi mmbr Uitm dh smpi. apa lagi mcm kena langgar garuda la bila kami semua bertemu almaklumlah bkn sng nk jumpa w.pun rmi yg stay kt KL. dan pling ketara sgt bile memasing dh bwk family memasing. masa ni la rasanya cepatnya masa berlalu. memasing pun dh ada ank dan family...disini kita selitkan gmbr kt majlis tu...



Kaum ibu dgn "handbag" memasing...yg x der "handbag" tu masih belum ada rezeki...




3 comments:

manje said...

hehe kaum ibu dan 'handbag' huhu sungguh tersirat

Roze said...

Jenuhlah kita ni telek, pejam celik mata, dahlah mata rabun sakit tak baik lagi nak tengok handbag kot lah dah keluar handbag pesen baru. (kita baru beli handbag lelong) Rupa-rupanya handbag bersuara ...

ajnie's said...

Manje..

Tersurat dan tersirat

K Tam

Handbag ni jenama mahal x der kt kedai punye...