Thursday, February 18, 2010

Langkawi 14-16 Feb 2010 - part 1

Percutian di Langkawi merupakan kali kedua buat aku n mr Hubby..1st time masa dapat hadiah perkahwinan kami 4 tahun lepas dari Bos aku, En.Mahadi…kami dapat pakej honeymoon.

Pada mulanya tahun ni hubby suggest pergi ke Kuching, Sarawak. Tapi sebabkan bajet ciput aku dah pergi…so Kuching tu maybe kami pegi lain tahun la…kali ni kami pergi bersama 3 lagi pasangan iaitu youm+fiza= acha, krol+Diana dan syah+siti.

Kami menginap di Sri Lagenda Apartment kecuali syah + siti menginap di Baron Hotel berdekatan ngan kami jugak iaitu di Pekan Kuah. Kami mengambil jeti dari Kuala Kedah memandangkan kete kami di “park” di rumah kak Lin merangkap kakak youm…

Sesampainya kami disana, terus check-in dan bersiap sedia utk menawan Langkawi. Petang tu kami just pergi makan laksa ditepi laut berdekatan ngan airport. Memasing kebulur giler..jadi laksa tu habis sume dimakan. Kemudia kami meronda2 then makan malam..ha ha ha makan malam aku lupa amik gmbr sebabnya Fatin Humaira mula meragam…sangat best makanannya sebab semua seafood. Dan makan malam ditaja oleh En. Youm. Jom kita layan gambar...

Fatin Humaira n hubby




Makan Laksa tepi laut bersebelah air port










Sekitar Makam Mahsuri













2 comments:

eizas said...

amboi cuti sakan...mane coklat?

ajnie's said...

coklat kt kedai.......hu hu hu