Wednesday, January 7, 2009

Hadiah....

n3 kali ni aku masukkan mengenai new gadget aku...memang dh lama aku idamkan w.pun aku dh ada satu yg usianya seusia perkahwinan aku n hubby...digital camera...klu ikutkan mmg aku ni suka bergambar...sbb tu la agaknya anak aku yg sorang 2 bile aku amik jer camera mula dia "possing" semacam...mn nk tumpahnya kuah klu x ke nasi...



Ni Digital Camera lama aku yg akan masuk muzium...sebagai koleksi peribadi..



Digital camera yg baru ni hadiah dr hubby sempena besday aku bulan lps...mmg dia dh janji ngan aku utk hadiahkan digital camera....apa lagi aku mmg seronok gile...so aku request spec yg aku nk kt digital camera tu..."ayg nk yg slim, kecik, waterproof,shockproof...pendek kata syg ...yg pling latest la...." kui kui kui...mcm2 aku mntk. ini gara2 aku nengok kwn aku nyer...ngan iklan TV nye pengaruh.


Dh sebulan lbh besday aku, br hubby kt nk beli camera utk adiah besday aku...dapat jugak akhirnya...kui kui kui. aku ingat dh cancel."sayang syg...." tp hubby kata yg penting skali hadiah kasih sayang i2 pling penting. itu aku akui tanpa kasih sayang hidup kte tidak bermakna.

Malam esknya aku ajk hubby pi survey....ada dlm 2-3 kedai...lastly pi survey kt kedai seng heng kt seri rampai...coz kami rasa kedai murah 2 skit. sbb sblm ni kami pnah bli washing machine kt c2. agak murah berbanding outlet lain...tnya tu tnya ni....soal tu soal ni...smpi puas ati....kami beli kt c2 akhirnya..

for my dear hubby...terima kasih daun keladi tahun depan beli hadiah lagi....

2 comments:

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

lain kali bolehlah tumpang posing ;)

ajnie's said...

boleh sgt nk tumpang posing...